Yoga Nijmegen Hees

Sinds juli 2017 woon ik weer in Nederland in Nijmegen. In een werkelijk prachtig stukje stad. Hees, een wijk in Nijmegen West, is van oudsher een dorp. En die sfeer proef en zie je nog steeds. In onze 2000m2 meditatie tuin staat De Bewustzijn Yurt. Een kleine stadsoase die we graag met je delen. Je bent welkom voor een yoga les, meditatie, energetische healing, opstelling, Inner Guidance of bewustzijn groei cursus: Awaken into You.

Ook worden er regelmatig SOUL COACH sessies (Silent Bliss) georganiseerd. In deze bijeenkomsten creëer ik de ruimte om naar binnen te gaan en je intuïtie z’n werk te laten doen. Een krachtige en liefdevolle ceremonie, waarin ik verschillende tools gebruik zoals: meditatie, yoga nidra, energiewerk, journaling, muziek, engelen kaarten en lichte beweging. Toegankelijk voor iedereen!

Dag Tijd Wat
Maandag 19.00-20.00

20.30-21.30

Yin & Yang Yoga

Yin yoga & Energy Healing

Woensdag 09.00-10.00 Relax Flow Yoga
Woensdag 10.30-11.45 Zwangerschap Yoga
Vrijdag 09.00-10.00 Relax Flow Yoga
Vrijdag 10.30-11.30 Yoga & Meditatie

English yoga classes Nijmegen

My yoga classes in Nijmegen are open to English speaking persons. De yoga lessen in Nijmegen worden in het Nederlands gegeven, mits er Engelssprekenden aanwezig zijn. Please sign up at info@soulfulliving.nl or info@debewustzijnyurt.nl

Prive les & healing

In De Bewustzijn Yurt in Nijmegen West (wijk Hees) geef ik prive (zwangerschap)yoga therapie les en healing sessies. Wil je gedegen en rustig starten met yoga? Alle aandacht voor jouw proces en leren welke yoga vorm het beste bij je past en waarom? In onze sessies neem ik mijn kennis en kwaliteiten als healer mee en gebruik ik de basis principes van Ayurveda yoga.

Aanmelden

Voor tarieven en actuele informatie over wat Mireille Goedkoop in Nijmegen aanbiedt, kijk op www.debewustzijnyurt.nl

 

Over Mireille

Op deze website kun je van alles over me te weten komen. Over mijn yoga- stijl en kennis en ervaring. En over mij en Soulfulliving. Mocht je vragen hebben, stuur me een mailtje. Ik beantwoord ze graag.