Yoga yurt Nijmegen

Na jaren van rondreizen met ons gezin hebben we ons afgelopen zomer in Nijmegen gesetteld. Waarom daar? Omdat het goed voelde en de relatieve rust ten opzichte van de Randstad ons trok. Binnen 6 weken zagen we de plek. “Dit vind je niet’, zei een vriend. “Dit vindt jou.” En zo voelde het ook. Een dorp in de stad (de wijk Hees) met op loopafstand een holistische tweetalige school voor onze zoon Bodhi en een vrijstaand huis met een meditatie tuin van 1500m2. Vijvers, terrassen, bloemen, vruchten en een waar stadsbos lag verscholen achter ons huis.

In mijn mooiste visioen had ik dit zelfs niet gezien.

Ik voelde heel erg de wens om een ‘eigen plek’ te hebben om mijn werk als spiritueel coach met yoga en healing activiteiten verder vorm te geven. Een plek waar ik vanuit mijn hart verder kan groeien en mensen op hun reis kan begeleiden. Maar de overgang van een nomaden bestaan naar een studio in de stad voelde te groot. Een stadsoase was wat ik zocht. Maar die lag toch achter ons huis?

Zo werd het idee geboren om een yurt in de tuin te plaatsen. Want hoe leuk is dat? Om in Nijmegen in de stad naar een plek te kunnen gaan, waar je even helemaal in de stilte beland? De yurt schept door zijn bijzondere vorm en uiterlijk al de juiste condities om los te laten en je open te stellen voor dat wat zich aan wil dienen. Ik kijk er dus enorm naar uit om er voor je te zijn als spiritueel coach. Vanuit mijn hart je te begeleiden met meditatie, yoga en energie healing op onze eigen fijne plek.

Het opstellingswerk van mijn man Michiel van der Ham zal er ook zijn plek gaan vinden. En ons werk en leven verder verrijken.

Voel je welkom vanaf voorjaar 2018 in onze healing yurt in Nijmegen. We kijken er naar uit!