Yoga & opstellingen weekend Nederland

Een sfeervol ‘thuis’. Middenin de natuur. Een perfecte plek om je geborgen te voelen, om naar binnen te gaan. En het beste uit jezelf te halen.

Dit yoga en opstellingen weekend vindt plaats in een eigentijdse gerestaureerde boerderij in Twente in februari 2018. Met veel zorg hebben de eigenaren een zeer sfeervolle plek gecreëerd. Ik voelde me onmiddellijk thuis toen ik het erf van Joke en Jeroen op liep. Dit is de plek voor een heerlijke winterretreat, dacht ik. Knus, mooie kamers, een prachtige woonkeuken met zithoeken en een grote verbouwde zolder voor alle yoga, meditatie en opstelling sessies.

In dit yoga en opstellingen weekend combineren Michiel(mijn man) en ik onze passies en kun je genieten van alles wat ons drijft. We gaan op zoek naar jouw essentie. Even weg uit de dagelijkse sleur nemen we je mee op reis naar binnen. Michiel als coach in systemisch werk (opstellingswerk) en ik als yoga teacher en healer. Het programma is goed gevuld met yoga, workshops en healing sessies. Op een laagdrempelige manier en met liefde, brengen we je dichter bij jezelf. Iedereen is welkom, ook als je nog nooit eerder kennis hebt gemaakt met yoga of opstelling werk. Goed en lekker eten mag natuurlijk ook niet ontbreken. Er zijn heerlijke vegetarische maaltijden, met een lekker glas wijn als je wilt.

Op zaterdagmiddag is er vrije tijd in het programma om heerlijk in de natuur te wandelen, het pittoreske Ootmarsum te bezoeken, een massage te boeken of om een bezoek te brengen aan de unieke Boerderij Spa. Op slechts 10 minuten rijafstand ligt een unieke spa, waar je van een 3-uur durende behandeling kunt genieten. Dit is niet zomaar een spa, maar een belevenis! Stomen in het hooi, wiegen op de dondolo en floaten op een natuurpakking. Dat klinkt toch heerlijk?

Heb je zin in een weekend met alle aandacht voor jou? Met veel liefde en plezier creëren we de ruimte die jij nodig hebt. Zodat je opgeladen en met frisse moed het nieuwe jaar in kunt gaan.

Date: 2-4 Februari 2018

Price: € 385.-

Book
More Retreats

Invalid Displayed Gallery