Bewust zwanger met o.a yoga in Nijmegen

Nu ook: Zwangerschapsyoga groep les op woensdag 10.30-11.45 in De Bewustzijn Yurt Nijmegen.

Willen jij en je partner je zwangerschap bewust beleven vanuit zielsniveau? En woon je in Nijmegen en omstreken? Er zijn veel zwangerschapscursussen en begeleiding in Nijmegen en misschien heb je nog niet gevonden wat precies bij je past. Veel cursussen focussen op de praktische zaken rondom de bevalling, waar ook talrijke boeken voor te vinden zijn. Maar het proces van zwanger zijn en moeder of vader worden, is juist een hele spirituele tijd, waarin je jezelf en elkaar als partners beter/anders leert kennen. Ook het bewust contact maken met de ziel van je kindje (al voor de conceptie) is van grote betekenis in dit proces. Ook als een zwangerschap uit blijft (lees meer hier)

Daar begeleid ik je graag bij. Niet met een standaard programma, maar daar waar voor jou en eventueel je partner de hulp gewenst is. Zwangerschap begeleiding en coaching op maat. Zwanger zijn op een bewuste en bezielde manier.

Wat kun je verwachten in ons contact?

* Communicatie met je kindje op ziels- en fysiek niveau (voor de conceptie ben je ook al welkom)

* Energetische healing, daar waar blokkades liggen in jouw eigen energieveld en/of die van je partner

* Ademtechnieken om bij jezelf te komen en het contact met je kind te versterken (ook voor tijdens de bevalling)

* Vertrouwen opbouwen, in jezelf, het proces en de bevalling

* Meditaties, mantra’s en visualisaties op maat

* Bewust worden, beleven en loslaten van angsten, onzekerheid, weerstand en andere blokkades

* Yoga beoefening op maat, passende bij jouw Ayurveda constitutie, proces en zwangerschap

* Opstellingssessie indien gewenst en de blokkade/ het vraagstuk erom vraagt. Uitgevoerd door mijn man, die opstellingsbegeleider en coach is.

Wie ben ik?

Een passievolle vrouw (44 jr) en liefdevolle moeder van twee kinderen (13 en 8jr). Voordat onze beide kinderen verwekt zijn, stond ik al in contact met ze (lees mijn verhaal hier). Dat waren hele bijzondere belevingen, die me diep geraakt hebben. Het zielscontact en de bezieling in het leven staan centraal in alles wat ik doe en in mijn contacten met de mensen om me heen. Ik ben werkelijk geïnteresseerd in wie jij bent. In de diamant die we allemaal zijn, maar ook in de ‘lagen’ die we om ons heen dragen en die nodig zijn (geweest) om ons te manifesteren – of vaak te overleven- in de wereld.

Mijn eigen zoektocht is de grootste ervaringsbron, maar natuurlijk hebben alle opleidingen, cursussen (lees hier) en de vele jaren dat ik over de wereld heb gezworven- alleen en met ons gezin- enorm bijgedragen aan wie ik vandaag ben. Ondanks alle beren op de weg, kiezen we er constant voor om onze dromen te verwezenlijken. Het eigen ondernemerschap, in het buitenland wonen (ook met kids), een boek schrijven, van carrière switchen… vele dromen (en daarmee ook blokkades) zijn al ingelost. In de jaren die komen gaan, geniet ik van deze verworvenheden, groei ik verder en loop ik samen met jou op je pad. Om het licht in mezelf en jou te doen schijnen.

Hoe werken we samen?

Als het goed voor je voelt, kun je meteen een afspraak met me maken voor een sessie.  Wil je liever eerst even kennis maken en bespreken wat ik voor je kan betekenen?  Dat begrijp ik. Voor een goede samenwerking is vertrouwen tussen jou en mij het allerbelangrijkste. Tijdens een kopje thee voelen we al snel of het klikt en of we samen willen werken. Deze kennismaking van een half uur kost E 25.-.

 

Daarna kijken we samen hoe vaak je komt en welk traject we bewandelen. Jij bepaalt.  Afhankelijk van wat er nodig is, zet ik coaching, (bio) energetische behandelingen, Inner Guidance (1,5 tot 2 uur), spiritual (trance) healing en yoga therapie in.  Kosten per uur / €75.- (incl 21% btw). Zakelijk: exclusief 21% btw. Een partnersessie kost €15.- extra.

 

De bewust zwanger sessies en de zwangerschapsyoga les vinden plaats in De Bewustzijn Yurt in Nijmegen West, Hees (Bredestraat 198) in een prachtige yurt in onze stadsoase die verscholen ligt achter ons huis. www.debewustzijnyurt.nl